Багато фахівців у світі погоджуються, що працювати з документами чи за комп’ютером краще стоячи. При цьому покращується постава, зникає втома та млявість, підвищується ефективність роботи та зберігається гарне самопочуття протягом дня. Саме тому цей спосіб все більше набуває популярності. 

Однак, проводити кілька годин на ногах не дуже корисно для організму. Але чудовим інструментом для зняття статичної напруги на хребет, суглоби та м’язи є використання балансувальних дощок. Вони не тільки допомагають працювати з комфортом, але й забезпечують необхідну активність нашому тілу.

Простота конструкції та безліч переваг.
Балансири для активного стояння мають беззаперечні переваги завдяки простоті конструкції та простому принципу використання.
Вправлятися з дошкою для активного стояння досить просто, достатньо просто стати на нього та віднайти точку балансу. Враховуючи його форму, можна швидко прийняти стійке положення та комфортно стояти тривалий час.

Переваги балансирів:
- можливість стояти тривалий час без втоми;
- невеличкі контрольовані коливання дозволяють менше стомлюватися;
- покращення кровообігу;
- пасивне зміцнення м’язів;
- правильна постава та підтримка хребта;
- тренування суглобів ніг та вестибулярного апарата;
- спалювання калорій;
- підвищення концентрації;
- підтримання енергійності та продуктивності роботи.

Ще однією перевагою дощок-балансирів є їх дизайн, який чудово вписуватиметься у будь який стиль офісного простору.

Навіщо інвестувати в здоров’я працівників?
У більшості офісних працівників зазвичай є зручний стіл та крісло, і керівники вже давно зрозуміли, що комфорт на робочому місці дозволяє забезпечити ефективну роботу та кращі результати для всієї компанії. Але для тих співробітників, що виконують роботу стоячи, теж важливо створити відповідні умови, щоб уникнути виснаження та погіршення здоров’я у них.

Тому придбати балансири для активного стояння – це вигідна інвестиція як для окремого робітника, так і для компанії в цілому. Адже балансувальні дошки підвищують опір організму при стресових ситуаціях та є чудовою профілактикою типових захворювань офісних працівників.

 



Latest Stories

Цей розділ наразі не містить жодного вмісту. Додайте вміст до цього розділу за допомогою бічної панелі.